fodboldtrøjer

sidste syv kampe for klubbenEdinson Cavani har afsluttet spekulationer om sin fremtid vedChelsea Trøje, Billige Fodboldtrøjer, Kjøpe Fotballdrakter

cavani har været en fodboldtrøjer til klubber betyder noget


Edinson Cavani har afsluttet spekulationer om sin fremtid ved at underskrive en etårig kontraktforlængelse med Manchester United. Cavani har været en åbenbaring siden han underskrev for United på en gratis transfer sidste år, efter at hans aftale med Paris Saint-Germain udløb.

Den 34-årige angriber har scoret 15 mål i 35 kampe på tværs af alle konkurrencer, hvoraf otte af dem kom i hans sidste syv kampe for klubben.

Da Anthony Martial var skadet, er uruguayanerne trådt op på tallerkenen, hvilket giver et omdrejningspunkt for Ole Gunnar Solskjærs side chelsea trøje.

Solskjær har gjort det klart, at klubben ønskede at beholde ham i endnu en sæson, men rygter har hvirvlet om hans fremtid, da han har nærmet sig afslutningen af ​​sin aftale.

Boca Juniors siges at være interesseret i at underskrive Cavani ved udløbet af sin kontrakt i slutningen af ​​juni, med ønsket om at være tættere på sin familie i Uruguay ofte nævnt som en årsag bag flytningen

maillot foot pas cher.

Efter at have kommet fra bænken for at score i Uniteds 3-1-sejr over Aston Villa søndag, har Cavani imidlertid forpligtet sig til United i endnu en sæson billige fodboldtrøjer.

Cavani scorede to gange i begge ben af ​​Uniteds Europa League semifinalesejr over Roma, og hans arbejde med Uniteds unge spillere er blevet bifaldt af Marcus Rashford og Mason Greenwood kjøpe fotballdrakter.

Solskjær har ført kampagnen for at overbevise Cavani om at blive, hyppig rosende ham på pressemøder, og nordmanden indrømmede, at han er glad for at få sin mand.

Vi bringer dig de allernyeste opdateringer, billeder og video om denne seneste nyhedshistorie.

Hold dig opdateret med alle de store overskrifter, billeder, analyse, mening og video om de historier, der betyder noget for dig.