billige fodboldtrøjer


Manchester United har efterladt Tottenham seks point efter deKøb Fodboldtrøjer, Fodboldtrøjer Tilbudchampions league falmer fotbollströjor rea parker, samt nuno og sarri


Søndagens nederlag i hjemmet til Manchester United har efterladt Tottenham seks point efter de fire bedste med håbet om at kvalificere sig til næste sæson. Champions League falmer hurtigt.

Det har øget bekymringerne for stjerneangriberen Kane kan forlade om sommeren, hvor topflyvningens førende skytter er blevet forbundet med United, Manchester City og endda London -rivalerne Chelsea, blandt andre klubber.

Men Tottenham -formand Daniel Levy ser også på den tidligere chef Chelsea -chef Sarri, ifølge en rapport.

køb fodboldtrøjer Sarri guidede Juventus til Serie A -titelperioden efter at have ført Chelsea til en ubesejret Europa League -triumf i den forrige kampagne.

Maglie da calcio Rapporten hævder, at Mourinho bliver fyret til sommer, hvis han hverken kan sikre sig en Champions League -plads eller beherske en sejr over City i denne måneds Carabao Cup -finale.


fodboldtrøjer tilbud Det første af disse mål ser stadig mere usandsynligt ud, idet Spurs har syv kampe tilbage for at revidere et hul på seks point til fjerdepladsen, der i øjeblikket er besat af West Ham.

Goedkope Voetbalshirt Og det lægger et stort pres på fremvisningsstykket den 25. april på Wembley, hvor Spurs vil forsøge at stoppe City med at vinde Carabao Cup i en fjerde successive sæson under Pep Guardiola.

Skulle Mourinho miste sit job, ville Sarri være let tilgængelig efter at have været fyret af Juventus sidste sommer.

Rapporten fra Rai Sport hævder, at han også er målrettet af Napoli som en mulig efterfølger for Gennaro Gattuso.

Og i betragtning af valget ville den 62-årige sandsynligvis vælge en tilbagevenden til Serie A-holdet over Tottenham.

Spurs er også blevet forbundet med Leicester -manager Brendan Rodgers og Fulham -chef Scott Parker, samt Nuno og Sarri.


billig fodboldtøj