Billige Fodboldtrøjer Børn
endelig have taget sin chance


Ed Woodward kan have en oplagt


Fodboldtrøjer, Barcelona Trøjeholland-landskabet startede i fodboldtrøjer 2022 champions league -sejren

Manchester United -chefen Ed Woodward kan have en oplagt måde at signere Jadon Sancho takket være fremkomsten af ​​Donny van de Beek på Old Trafford. Holland-landskabet startede i 3-1-sejren mod Istanbul Basaksehir i Champions League i aftes og imponerede hele vejen igennem.
Den tidligere Ajax -mand blev hentet til United i sommer, men har indtil nu kæmpet for at finde en startplads.
Men med Paul Pogba ude af skade og hans inkonsekvente displays i denne sæson, kan Van de Beek endelig have taget sin chance.
fodboldtrøjer Den 23-årige stillede op ved siden af ​​Fred i bunden af ​​midtbanen med Bruno Fernandes, der spillede foran duoen.
Den tidligere United-midtbanespiller mener, at Van de Beek nu har spillet sig ind i startopstillingen takket være sin præstation.
barcelona trøje Van de Beeks pasningsnøjagtighed på 88 procent og i alt 73 berøringer af bolden fremhæver, hvor vigtig han var for United i aftes.
Forestillingen kan også have hjulpet Woodward, da han jagter Sanchos underskrift enten i januar eller næste sommer.
billige fotballdrakter VM -vinderen har været inkonsekvent i denne sæson og endnu en gang gjort det klart på internationalt plan, at han ikke elskede sin tid på Old Trafford.
Med Real Madrid og Juventus interesseret kunne det være det perfekte tidspunkt at indkassere og finansiere et skridt til den efterspurgte Sancho.
Woodward kunne derefter straks slå et slag for Sancho og yderligere styrke United, da de ser ud til at vende tilbage til udfordringen om trofæer.
United -chef Ole Gunnar Solskjær roste såvel Van de Beeks som Edinson Cavanis præstationer efter Champions League -sejren.

ajax trøje

psg trøje