point fra top fire efter


Arsenal tager imod Slavia Prag i Europa


Fodboldtrøjer, Fodboldtøj Til Børngunners vil sandsynligvis fodboldtrøjer til salg benfica og olympiacos

Arsenal tager imod Slavia Prag i Europa League-kvartfinalen i denne uge i det, der bliver et must-win-spil for Mikel Artetas hold. Gunners vil sandsynligvis skulle vinde Europa League for at tjene stor europæisk fodbold i næste sæson, og virkningen af ​​at gå glip kunne mærkes på transfermarkedet.
Arsenal stod tilbage ti point fra top fire efter deres 3-0 nederlag hjemme i Liverpools hænder lørdag.
fodboldtrøjer Resultatet - kombineret med en frygtelig præstation - forværrede stemningen på Emirates forud for kampagnens sidste uger.
Arsenal ligger på tiendepladsen i Premier League -tabellen og ser ikke ud til at være i nærheden af ​​at kvalificere sig til europæisk fodbold næste år.
fodboldtøj til børn Med planer om at lave et sug til den lånte wonderkid Martin Odegaard til sommer, kunne Arsenal meget vel blive nødt til at vinde den nuværende konkurrence for at have en chance.
Odegaard har set enormt imponerende ud under sit lån fra Real Madrid, og er tilsyneladende klar til at gøre sit ophold i England permanent.
köpa fotbollströjor Den 22-årige siges at være hjerteskæret over udsigten til at skulle forlade Bernabeu, men er blevet stillet til rådighed for at skaffe midler til at underskrive sin internationale holdkammerat Erling Haaland.
Gunners er i alvorlig risiko for at gå glip af fuldstændigt, med selv kvalifikation til Europa Conference League ser usandsynligt ud i øjeblikket.
Og hvis de gør det, kan de blive tvunget til at gå glip af at købe Odegaard, midt i spekulationer om, at Liverpool sporer hans situation.
Økonomien for at kvalificere sig til Europa Conference League forventes også at være væsentligt lavere end kvalifikationen til Europa League - eller Champions League for den sags skyld.
Og som følge heraf kunne vinde den nuværende konkurrence meget vel være deres eneste chance for at få en vellykket sommer.
Arsenal har set godt ud i Europa i denne sæson efter at have kvalificeret toppen af ​​deres gruppe med glans, inden sejre over Benfica og Olympiacos.

matchtröjor fotboll

juventus trøje