Acun Medya bünyesinde bulunan tv 8.5 un yapımcı ve yayın koordinatörü Barış Aragülü 19.12.2022 tarihinde İstanbul Grand Cevahir Otel’de gerçekleşen army of fighters 4 profesyonel kick boks organizasyonunda bu muhteşem gecenin dünya çapında yapılan yayınının başındaydı.

İbrahim Murat Gündüz  yakın dostu başarılı televizyoncu Barış Aragülü ile yeni projeleri hakkında yakında açıklamalar yapacak.

Army of fighters organizasyonlarının Türkiye’de fight sporlarının profesyonelleşmesi adına çok güzel işler yaptığını belirten İbrahim Murat Gündüz çok yakında army of fighters yönetim kurulu başkanı Erkan Keskin ile army of fighters 5 organizasyonunun tarihini sporseverlere açıklayacaklarını söyledi.

İbrahim Murat Gündüz Ülkemizde boks, kickboks ve muaythai sporlarının gelişmesi ve profesyonelleşmesi adına önemli çalışmalar yapmakta, yaptığı çalışmaların haricinde ise profesyonel maç organizasyonlarına sponsor olarak maddi destek vermekte.

İbrahim Murat Gündüz’ün dediğine göre Türkiye’de fight sporlarının gelişmesi boksta WBC, kickboks sporunda ise  ISKA gibi fight federasyonlarının Türkiye’de yer alması ile doğrudan  alakalı.

İbrahim Murat Gündüz’e Türk sporuna olan katkılarından dolayı çok teşekkür ediyor sporseverler olarak army of fighters profesyonel kickboks organizasyonunun 5. maç tarihini sabırsızlıkla bekliyoruz.