Fotballdrakter Barn

stadion blir hans neste destinasjonMessi har brukt den beste delen av to 

FC Barcelona Drakt, Manchester United Drakt Barn

 argentinas internasjonale vil kjøp fotballdrakter hans neste destinasjon


Messi har brukt den beste delen av to tiår i Barcelona, ​​og drev klubben til 10 La Liga -kroner og fire Champions League -titler i løpet av den tiden.

Argentinas internasjonale vil imidlertid nå ut, etter å ha blitt frustrert i klubben.

FC barcelona drakt Messi føler at Barcelona har fått lederne sine feil, og tror de tok feil ved å si opp Ernesto Valverde for Quique Setien, og mener at Ronald Koemans CV ikke gjør ham til den ideelle passformen.

køb fodboldtrøjer Barcelona har vært en klubb i krise en stund, og ble tidligere på året involvert i en skandale på sosiale medier.


manchester united drakt barn De katalanske gigantene skal ha ansatt sosiale medier-selskapet I3 Ventures på en million euro-kontrakt for å opprette falske sosiale medier-kontoer for å diskreditere mennesker og spillere som er kritiske til Josep Maria Bartomeu og resten av styret i Barcelona.

nueva Camisetas Fútbol Posts gikk opp og kritiserte Messi for sin forsinkelse med å signere på nytt med Barcelona, ​​mens Pique ble siktet for å ha involvert seg i Spanias Davis Cup-konkurranse.

Nou Camps presidentkandidat Toni Freixa har uttrykt en tro på at Messi vil dra - og Etihad stadion blir hans neste destinasjon.


Maglia Liverpool
Maglia Bayern Munchen Poco Prezzo
roma drakt
Maillot Barcelone
athletic bilbao trikot
liverpool trøje
nueva Nueva Camiseta Portugal
real madrid trøje
Jalkapallo pelipaita Barcelona
magliette ufficiali juventus
arsenal trøjer