Mac 2023 için En İyi Video Düzenleme Yazılımı

Mac 2023 için En İyi Video Düzenleme Yazılımı

Günümüzde video hayatımızın bir parçası haline geldi. Unutulmaz anları kaydedebiliyoruz ve video sayesinde o anı tekrar yaşayabilmek bizim için önemli. Video kamera, dijital kamera, taşınabilir cihazlar ile yapıyoruz. Ancak videoyu sonuna kadar nasıl kanıtlayabilir ve mükemmel hale getirebilirsiniz?

Daha iyi koruma veya paylaşım için bu videoları düzenleyebilir veya filmlere veya fragmanlara dönüştürebilirsiniz. Böyle bir durumda ücretsiz ve kullanımı kolay video düzenleme yazılımı bulmanız gerekir.

Apple platformları için yazılım seçimi genellikle daha sınırlı olduğundan, Mac'iniz için doğru yazılımı seçmek sorunlu olabilir. Ama doğru yere bakmalısın ve sonra her şey yoluna girecek. Aşağıda Mac için en iyi video düzenleyicilerin listesini görebilirsiniz ve bu liste sayesinde tüm video düzenleme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceksiniz. Mükemmel bir video oluşturmak için efektler, altyazılar, müzik eklemeniz gerekir. Her şey yaratıcılığınıza bağlı.

Mac için video düzenleyici

Kullanıcı gereksinimlerinin çoğunu karşılayabilecek, Mac için ücretsiz video düzenleme yazılımlarının bir listesi:

ücretsiz video düzenleyici

Mac için videoları kırpabileceğiniz veya birleştirebileceğiniz ve videolarınıza efekt veya filigran ekleyebileceğiniz, kullanımı kolay bir video düzenleme yazılımıdır. İşlevlerden bir diğeri de videoyu sabitleme ve kaliteyi artırma olasılığıdır, çünkü bazen kayıt titreyen eller tarafından oluşturulabilir, gürültüyü ortadan kaldırabilir ve parlaklığı ve kontrastı optimize edebilir. Bu, onu anlamayan insanlar için düzenlemeyi çok kolaylaştıracaktır. Daha fazla bilgi web sitesinde mevcuttur https://doctorapple.com.ua/tr/

Avidemux

Avidemux, kullanımı kolay bir video düzenleyicidir. Kolay düzenleme, görsel efekt uygulama ve kodlama için tasarlanmış bir video düzenleme yazılımıdır. Birçok video formatını destekler. Basit bir düzenleme yapmak istiyorsanız, Avidemux'u deneyin.

Final Cut Pro X

Bu sürüm, macOS 10.13.6 veya sonraki sürümleriyle çalışır. Yazılım, Mac işletim sistemiyle çalışmak için maksimum düzeyde optimize edilmiştir. Program, video dosyalarını düzenlemek, düzenlemek ve kodlamak için eksiksiz bir profesyonel araçlar yelpazesine sahiptir, onun yardımıyla birçok gişe rekorları kıran film ve film düzenlenmiştir. Ancak bu programı anlamak çok zaman alıyor, bu nedenle son derece uzmanlaşmış uzmanlar tarafından seçiliyor.

Hafif işler

Mac Lightworks için video düzenleyici

SD, HD ve hatta 4K videoları destekleyebilen ve güçlü bir düzenleme işlevine sahip profesyonel bir video düzenleme yazılımıdır. Lightworks, genel kullanıcılar için ücretsiz bir sürüm sunar ve MP4 projelerini maksimum 720p çözünürlükle Vimeo ve YouTube'a dışa aktarma konusunda kısıtlamaları olabilir.

Movavi

Çok kaliteli ve kullanımı kolay bir program. Herhangi bir efekt, geçiş ve diğer işlemler, araçları basitçe sürükleyerek gerçekleştirilir. Program zaten çok sayıda hazır efekt, şablon, başlık ve benzerlerini içeriyor. Ayrıca video kalitesini artırabilir ve kamera sarsıntısını ortadan kaldırabilir.

Mikser

Mac'te video düzenleme için Blender

Blender, Microsoft Windows, Mac OS X, FreeBSD ve OpenBSD için kullanılabilir. Bu bir 3D grafik programıdır ve Mac için en iyi video editörlerinden biri olarak kabul edilir. UV genleşmesi, animasyon, su ve duman simülasyonu ve benzerleri için kullanılır.

Doğrusal olmayan bir düzenleme yazılımı olarak, etkileşimli 3B uygulamalar, animasyon filmler, video oyunları veya diğer görsel efektleri oluşturmak ve oluşturmak için Blender'ı kullanabilirsiniz. Blender, güçlü karakter animasyon araçları, değiştirici tabanlı modelleme araçları gibi birçok gelişmiş özelliğe sahiptir.

MovieMator ücretsiz Mac Video Düzenleyici

Bu, birçok benzersiz görsel efekt ve geçişe sahip bir düzenleyicidir. Kullanıcıların video kalitesini iyileştirmesine, parçaları kırpmasına, filmi parçalara ayırmasına, istenmeyen videoları silmesine, döndürmesine, birleştirmesine, videoların ve görüntülerin parlaklığını, doygunluğunu, kontrastını, en boy oranını, geçiş efektini ve hızını değiştirmesine olanak tanır. Ayrıca çeşitli filtreler ve geçişler mevcuttur. Bu yüzden birçok kullanıcının ihtiyaç duyabileceği birçok düzenleme özelliği içerir.

Mac için Filmora Video Düzenleyici

Mac'te hızlı video düzenleme için başka bir basit ve işlevsel program. Bu uygulama, kısa, basit videoları düzenlemenize yardımcı olacaktır. Filmora çok anlaşılır, kolay anlaşılır, çok sayıda hazır araç içerir. Manuel olarak efektler, geçişler, başlık stilleri oluşturmaya gerek yok - tüm bunlar tek bir hareketle eklenir. Programın arayüzü biraz modası geçmiş görünebilir, ancak içinde kaybolmak imkansızdır. Ücretsiz bir sürümü ve ücretli bir sürümü var.

Shotcut

Shotcut, çok çeşitli medya biçimleriyle çalışabilen bir video düzenleyicidir. Shotcut'ın arayüzü özelliklerle dolu ama iyi düşünülmüş. Ana düzenleme işlevleri şunları içerir: kes, kopyala veya düzenle. Ayrıca en yeni ses ve video formatlarını da destekler.

jah shaka

JahShaka ile yaratıcı Mac videoları

Bu uygulama alfa aşamasındadır ve gerçek zamanlı efektleri destekler. Video düzenleme konusunda deneyimi olmayan kullanıcılar için en iyisidir. Ancak profesyoneller de kullanabilir. Ne yazık ki, JahShaka, doğrusal olmayan bir düzenleme sistemi de dahil olmak üzere bazı kullanışlı özelliklerden hala yoksundur. Ayrıca Linux ve Windows ile uyumludur. Ancak, bu video düzenleme yazılımıyla ilgili bazı sorunlar var. Bu nedenle, nihai olarak seçim yapmadan önce, kullanım sırasında herhangi bir sıkıntı yaşamamak için sisteminizin sistem özellikleriyle uyumlu olduğundan emin olun.

Artık gerçek bir profesyonel video oluşturmak için tüm olanaklar açık. Beğendiğiniz uygulamayı seçin ve hayatınızdan istediğiniz anları yaratın ve onları tekrar tekrar yaşayın.

Search
Categories
Read More
Stone Machine Supplier Create Quality
Most stone machine supplier will hold on until conditions brighten. Some machine builders,...
By Enxin Cui 2019-12-26 00:51:12 0 446
The Colts got some good news about Carson Wentz and a coupl
The Coltsgot some good news about Carson Wentz and a couple of their banged-up offensive linemen...
By John Short 2022-08-15 01:41:09 0 106
Eliminieren Sie die häufigsten Fehler in Ihrem Manuskript – Lassen Sie Ihre Forschungsarbeit von Experten bearbeiten
Der Publikationsprozess ist komplex, zeitaufwändig und arbeitsintensiv. Die „Publish...
By Feroz Ali 2023-04-01 17:31:47 0 71
GCC Digital Out-of-Home (DOOH) Advertising Market is expanding at a value CAGR of around 21% over the forecast period of 2022-2027
Recent research from MarkNtel Advisors includes in-depth analysis of the GCC Digital Out-of-Home...
By Adrena Sharma 2023-02-24 11:19:02 0 112
A Festival Wedding for any Boho Bride
  Kate is an Office Manager, and Elliot is a Senior Art Director, plus they were married...
By Vinctor Chan 2022-06-01 05:30:54 0 125