Η κατάσταση ύπνου γνωστή ως ναρκοληψία είναι σοβαρή. Το πρόβλημα της υπερβολικής υπνηλίας κατά τη διάρκεια της ημέρας συχνά στιγματίζεται και διαγιγνώσκεται εσφαλμένα, μερικές φορές για χρόνια κάθε φορά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα, όπως κατάθλιψη ή ακόμα και θάνατο σε ακραίες περιπτώσεις. Επειδή υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορεί να προκαλούν υπερβολική κόπωση, μπορεί να είναι δύσκολο για τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα να διαγνώσουν τη ναρκοληψία. Ένας σημαντικός αριθμός ατόμων που πάσχουν από αυτή την ασθένεια αναφέρουν ότι αισθάνονται πάντα κουρασμένοι.

 

Η ακραία υπνηλία μπορεί να χτυπήσει γρήγορα και όταν συμβαίνει, μερικές φορές περιγράφεται ως «επίθεση». Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά τα επεισόδια δεν διαρκούν περισσότερο από 30 λεπτά, αλλά σε ακραίες περιπτώσεις, το θύμα μπορεί να μείνει αναίσθητο για πολλές ώρες. Οι ναρκοληπτικοί υποφέρουν επίσης από κακή βραχυπρόθεσμη μνήμη και διαστρεβλωμένη οπτική αντίληψη.Modafinil χωρις συνταγη είναι η καλύτερη επιλογή.

 

 

Η πλειοψηφία των πασχόντων από ναρκοληψία έχουν οικογενειακό ιστορικό της πάθησης. Εσφαλμένα γονίδια επιτίθενται στον υποθάλαμο, εμποδίζοντάς τον να στείλει σωστά σήματα στο υπόλοιπο σώμα και προκαλώντας μια ποικιλία φυσιολογικών προβλημάτων. Η ναρκοληψία, όπως και οι καρδιακές παθήσεις, τείνει να εμφανίζεται σε οικογένειες. αλλά, σε αντίθεση με την καρδιακή νόσο, αναπτύσσεται από μόνη της χωρίς καμία γνωστή αιτία.Provigil ελλαδα έχει την καλύτερη ποιότητα.

 

Η μείωση των εγκεφαλικών πρωτεϊνών της αμυγδαλής, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη διατήρηση της δραστηριότητας του υποθαλάμου, είναι μια επιπλέον πιθανή αιτία ναρκοληψίας. Έχει αποδειχθεί ότι τα ναρκοληπτικά έχουν μια αξιοσημείωτη ανεπάρκεια μιας πρωτεΐνης που ονομάζεται υποκρετίνη.Modafinil ελλάδα χρησιμοποιείται ευρέως.

 

Ενώ η ναρκοληψία δεν έχει γνωστή θεραπεία, ορισμένα από τα συμπτώματά της μπορούν να αντιμετωπιστούν με φάρμακα και άλλες προσεγγίσεις. Δεδομένου ότι η ναρκοληψία είναι μια πολύπλοκη ασθένεια, η εύρεση του βέλτιστου σχεδίου θεραπείας για έναν μεμονωμένο ασθενή μπορεί να διαρκέσει κάποιο χρόνο με βάση τη σοβαρότητα της κατάστασής του.Modafinil τιμη είναι λογικό.

 

Η μοδαφινίλη είναι ένα από τα πιο συχνά συνταγογραφούμενα φάρμακα για τη ναρκοληψία. Ωστόσο, οι γιατροί εξακολουθούν να συμβουλεύουν τον συνδυασμό τους με έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η καφεΐνη δεν έχει δείξει καμία σημαντική θεραπευτική δυνατότητα στην προαναφερθείσα έρευνα, δεν συνιστάται.Modafinil φαρμακειο έχει φανταστικά προϊόντα.

 

Μια συζήτηση με έναν εξειδικευμένο ιατρό θα πρέπει να είναι το πρώτο βήμα για τη στάθμιση των πλεονεκτημάτων και των αρνητικών πλευρών της χρήσης φαρμάκων. Λόγω της πιθανότητας η ναρκοληψία να οδηγήσει σε θάνατο εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, είναι κρίσιμο να ληφθεί σοβαρά υπόψη η κατάσταση. Υπήρξαν θάνατοι που αποδίδονται σε ναρκοληψία, με την ασθένεια να επιτίθεται σε συγκεκριμένα άτομα ενώ ασχολούνται με δραστηριότητες.

 

 

 

Ακόμη χειρότερα, τα άτομα μπορεί να έχουν παραισθήσεις λίγο πριν πάνε για ύπνο ή αμέσως μετά το ξύπνημα. Είναι πιθανό οι άνθρωποι να πραγματοποιούν δραστηριότητες ενώ κοιμούνται τις οποίες δεν γνωρίζουν και μετά να ξυπνούν χωρίς να θυμούνται ότι το έχουν κάνει.

 

Η συμπεριφορική θεραπεία στην πραγματικότητα θεωρείται πλέον ως η πιο αποτελεσματική θεραπευτική επιλογή για τη νόσο της ναρκοληψίας. Συνιστάται να παίρνετε τακτικά, σύντομους υπνάκους εκτός από την αποφυγή του αλκοόλ και της καφεΐνης τις ώρες πριν τον ύπνο και τη διατήρηση ενός σταθερού προγράμματος ύπνου.