Corpul nu se simte umed după ce adună până la 30% din greutatea sa fără a-și pierde reținerea. Cu grijă atentă, lâna și-a păstrat frumusețea și calitățile uimitoare de mulți ani. Un alt material natural precum bumbacul poate reține doar 15% din greutate înainte de a-și pierde aderența. Drept urmare, îmbrăcămintea din lână este considerabil mai potrivită decât hainele din bumbac în lunile mai reci, deoarece lâna își păstrează căldura chiar și atunci când este umedă.

Cum ar trebui să spălați articolele de lână?

Din fericire, deoarece haine lana merino slayer protejează lâna naturală, murdăria nu poate pătrunde adânc în fibră. Desigur, acest lucru nu înseamnă că nu există excepții. Dacă costumele fără pete necesită tratament chimic, un produs din lână poate fi curat cu o perie, în funcție de modul în care a fost manipulat firul. Programele specifice pentru articolele din lână sunt

disponibile în mașinile de spălat moderne.

Cea mai bună procedură de spălare presupune clătirea la cel mult 40 de grade Celsius în timp ce utilizați un detergent delicat (în special pentru articolele fragile). Pe mașină ar trebui să existe cele mai multe 6-800 de rotații pe minut. De obicei, algoritmii proiectați special pentru articolele din lână sunt prestabiliți, astfel încât centrifuga nu trebuie să fie reglată manual.

Cum ar trebui să fie călcate îmbrăcămintea de lână?

Acest haine lana merino slayer este o pepită utilă de informații, în special pentru mame, deoarece călcarea sterilizează majoritatea hainelor care intră în contact cu pielea bebelușului. Se recomandă utilizarea unui program cu abur. Programul de călcat pentru lână este disponibil pe toate modelele; urmati instructiunile si mentineti temperatura sub 40 de grade Celsius. O temperatură prea ridicată stabilește și arde produsul. Dacă descoperiți că articolul din lână a fost alterat după curățare/spălare, acordați-i o zi pentru a-și recupera forma în dulap.