Τα ναρκοληπτικά υπομένουν τη χρόνια αϋπνία και αγωνίζονται να διατηρήσουν την εγρήγορση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να έχουν κρίσεις απροσδόκητου ύπνου. Μια υπνική επίθεση, στα μάτια τους. Η αρκετή ξεκούραση δεν τους εμποδίζει να γνέφουν γρήγορα. Η κοινωνική τους ζωή, η δουλειά και η γενική ποιότητα ζωής τους επηρεάζονται αρνητικά από την περίεργη κατάσταση ύπνου τους.


Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι ύπνου: ο REM και ο NREM. Ο τυπικός ανθρώπινος κύκλος ύπνου ξεκινά με μια περίοδο ύπνου χωρίς γρήγορη κίνηση των ματιών και στη συνέχεια εξελίσσεται σε ύπνο REM. Ωστόσο, τα ναρκοληπτικά έχουν μοναδικές προκλήσεις. Η φάση της γρήγορης κίνησης των ματιών θα έρχεται συχνά πρώτη, ακολουθούμενη από την πιο αργή φάση.Αγοράστε provigil στην ελλάδα για καλά αποτελέσματα.

 


Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι συχνά ξυπνούν με λιγότερο μυϊκό τόνο από ό,τι είχαν πριν κοιμηθούν. Η αδυναμία τους και η έλλειψη ελέγχου μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στην κατάρρευση. Μπορείς αγοράστε modafinil Σε σύνδεση. Θα υποφέρουν επίσης από παράλυση ύπνου, η οποία θα τους καταστήσει ανίκανους να επικοινωνήσουν ή ακόμα και να κινηθούν καθώς περνούν μεταξύ των καταστάσεων ύπνου. Επίσης συχνά βιώνουν παραισθήσεις κατά το ξύπνημα.


Με ποιους τρόπους μπορεί κάποιος να έχει προδιάθεση για ναρκοληψία;
Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι η ανεπάρκεια της χημικής ουσίας του εγκεφάλου υποκρετίνης, η οποία κανονικά ενεργοποιεί τα εγκεφαλικά κύτταρα και προκαλεί την αφύπνιση, είναι η κύρια αιτία της ναρκοληψίας. Τα άτομα με ναρκοληψία έχουν χαμηλά επίπεδα ενός νευροδιαβιβαστή που ονομάζεται υποκρετίνη, αν και γιατί συμβαίνει αυτό δεν είναι καλά κατανοητό.Αγορά modafinil ελλάδα για την καλύτερη ποιότητα. Ωστόσο, το στρες και η εγκεφαλική βλάβη θεωρούνταν προηγουμένως ότι έπαιζαν ρόλο στην ανεπάρκεια υποκρετίνης.


Σε περίπτωση εγκεφαλικού τραυματισμού, υπάρχει πιθανότητα να πεθάνουν ορισμένα εγκεφαλικά κύτταρα. Οι μολυσματικοί παράγοντες και οι αλλαγές στα επίπεδα ορμονών είναι δύο ακόμη παράγοντες που μπορεί να εμπλέκονται.Τιμή modafinil ελλάδα είναι προσιτό. Ωστόσο, αποδείχθηκε επίσης ότι μόνο ένας μικρός αριθμός ατόμων που πάσχουν από ναρκοληψία έχουν στενούς συγγενείς που έχουν επίσης την ασθένεια. Αυτό ήταν ένα από τα πιο εκπληκτικά ευρήματα. Αυτό υποδηλώνει ότι ορισμένες οικογένειες μπορεί να είναι γενετικά πιο ευάλωτες στην ανάπτυξη της ναρκοληψίας από άλλες.

 


Μελέτες για τα γενετικά συστατικά της ναρκοληψίας κατέληξαν στην ανακάλυψη ενός γονιδίου που παίζει ρόλο στην εμφάνιση της ασθένειας. Το εν λόγω γονίδιο επιτρέπει στα κύτταρα στον υποθάλαμο, ο οποίος ελέγχει τα πρότυπα ύπνου, να λαμβάνουν πληροφορίες από άλλα μέρη του εγκεφάλου. Μπορείτε εύκολα να τιμήσετε modafinil ελλάδα. Ο υποθάλαμος είναι μια περιοχή του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση των προτύπων ύπνου. Αλλά, εάν το εν λόγω γονίδιο είναι ελαττωματικό, τα εν λόγω κύτταρα δεν θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους με τον κατάλληλο τρόπο. Αυτό τελικά θα έχει ως αποτέλεσμα τα διαταραγμένα πρότυπα ύπνου που είναι χαρακτηριστικά αυτής της διαταραχής.


Σε ορισμένες περιπτώσεις ναρκοληψίας, έχει διαπιστωθεί ένα γενετικό συστατικό. Ωστόσο, για τη μεγάλη πλειοψηφία των ατόμων που έχουν τη διαταραχή, δεν υπάρχει ιστορικό αυτής στις οικογένειές τους. Ακόμα κι αν κανείς στην οικογένειά σας δεν έχει ποτέ διαγνωστεί με ναρκοληψία, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να αναπτύξετε τη διαταραχή μόνοι σας.Modafinil αγορα είναι πάντα μια καλή επιλογή.