Brugen af ​​tobak er ekstremt gammel. Der ryges, spises, bides og snuses. Vi diskuterer klart stofbrug her, og tvang. En måde det ryges på er med en gadget kaldet vandpibe. Rygetobak i vandpibe er en træning, der går helt tilbage til midten af ​​det sekstende hundrede år i Center Øst. Vandpibe

 

En vandpibe er en gadget, der supervarmer krydret tobak og sender den efterfølgende røg gennem vand, og den indåndes derefter af rygeren gennem en cylinder.

 

Nikotin er medicinen i tobak, og det formidles i mere fremtrædende mængder i vandpiberøg end i tobaksrøg. Vandpibe røg indeholder desuden forhøjede grader af giftige blandinger, herunder tjære, kulilte, tunge metaller og anden malign vækst, der forårsager syntetiske stoffer

 

På grund af den måde, tingene er færdige på, kan rygning af tobak med vandpibe give et større antal gifte end rygning af cigaretter. Sandt at sige inkluderer et en times langt vandpibemøde indånding af 100-200 gange mængden af ​​røg, der indåndes fra kun én cigaret.

 

En mere betydningsfuld beregning af skadeligheden ved at ryge vandpibe er det trækul, der bruges til at opvarme tobakken. Fremstillet af kirsebærtræ eller kokosnøddeskaller og forskellige materialer, indåndes syntetiske forbindelser fra det forbrugende trækul af rygeren sammen med røgen fra tobakken. Der er næsten ikke afsluttet nogen undersøgelser af de syntetiske forbindelser, som disse kul producerer, for ikke at nævne deres indvirkning på rygerens velbefindende.

 

Som det ville være normalt, på grund af de mere fremtrædende mængder af røg, der transporteres af vandpiben end cigaretten, får rygeren desuden:

 

· Højere mål for kulilte, en skadelig gas, der ligeledes leveres i brændstofmotorer.

· Mere bemærkelsesværdige mål for kræftfremkaldende materialer som vægtige metaller

· Mere tjære end i tobaksrøg

 

Ifølge Communities for Infectious Prevention er vandpiberygere i fare for lignende former for sygdomme, som forårsages af cigaretrygning, herunder oral malign vækst, cellulær nedbrydning i lungerne, mavesygdom, sygdom i halsen, nedsat lungeevne og nedsat modenhed.

CDC udtrykker desuden, at forskellige skadelige syntetiske stoffer, der vides at forårsage stoppede korridorer og koronarsygdom, også er indeholdt i vandpiberøg.

 

Vandpiberygning er bestemt ikke en beskyttet mulighed i modsætning til at ryge cigaretter.

 

På grund af lange perioder med undersøgelse og forfremmelse med hensyn til risici ved rygning af tobak, er det normal information, at rygning af cigaretter eller stogies er risikabelt. Tragisk nok har der ikke været talrige offentlige mindfulness-korstog om de komparative risici ved at bruge vandpiber. Vi ser udbredelsen af ​​vandpibebarer eller shishabistroer, der går direkte gennem taget. Dette tiltrækker også en anden tilhængerskare med mere ungdommelige personer.

 

Alligevel er vandpibeens fikseringsevne ægte. Brug af nikotin er risikabelt i enhver struktur, og uanset om kurset til nikotinfiksering er gennem rygning af stogies, cigaretter eller vandpibe, har vi til sidst et lignende problem.

 

Junkieen kan ikke løfte en flok vandpiber rundt i en skjortelomme, så for ren og skær komfort er det en ubestridelig beslutning at skifte til cigaretter.

 

Vandpiberygning som sammenkomst.

 

Kurserne i afhængighed af nikotin er mange, men der er i alle tilfælde en venlig del, der trækker i de nye kunder. En del af attraktionerne ved vandpiberygning er de samme som dem, der er blevet brugt til at tiltrække unge til cigaretter, stogies og linjer i langt de fleste, adskillige år.

 

· De mere etablerede børn får det til at ske

· Det ser fedt ud

· Samlingen er i det

· Det ser ud til at være underholdende

· Det vises på tv eller i filmene (og i øjeblikket på nettet.)

· Værgerne støtter sandsynligvis ikke (oprørsfaktor)

· Det vender udviklet opad

 

En anden risiko ved at nyde vandpibesammenkomster eller bistroer er, at slangen, der transporterer røgen, normalt føres fra en ryger til en anden. Dette udvider mulighederne for at pådrage sig overførbare infektioner for hver enkelt person, der passerer slangen.

 

Til sidst svarer vores forpligtelse til at sprede virkeligheden med hensyn til farerne ved vandpiberygning med en anden offentlig fare. Jo flere individer får det, jo bedre bliver deres beslutninger.